måndag 10 september 2018

Lek och flytt!

Vem har gjort det här?


Kvick hade dragit ner mattrasor och börjat leka med när jag undrade vad det var som lät i vardagsrummet?
Han hittar då alltid på en massa saker!
Nu har han flyttat hem till Carina och Meja. Min dotter studerar på distans och skall ha honom de veckor hon är hemma. En vecka i månaden åker hon till Umeå och då är både Meja och Kvick hos mig.


Det blev väldigt tyst och lugnt här hemma när han inte är här. Men han ser ut att trivas väldigt bra och det gör Meja också. Han får lite mer motion hos dom än det jag kan ge honom. Det behöver han, eftersom han gått upp i vikt sedan kastreringen och efter den varma sommaren när vi inte har kunnat ta långpromenader.
Så nu har vi delad vårdnad alltså!1 kommentar:

Paula sa...

Men vilken bra lösning för samtliga! Delad vårdnad har Hasses hund också eftersom jag tar hand om Candie när han åker till flickvännen i Tyskland en gång i månaden. Men Blinka, hon vill inte ha delad vårdnad, o eftersom jag går här hemma så passar det oss bra, men, åker jag bort, vilket jag planerar, då får husse ställa upp.
Vapnet du pratar om är Säfsens kommunvapen. Säfsen var en egen kommun förr i tiden och kommunmärket finns att köpa i alla möjliga varianter. Alla säfsingar har en dekal på bilen! Kram från pörtet